Please Wait a Moment
X

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 35η έκθεση ΝΑΤΕΧ  17-19 Φεβρουαρίου 2023 στο κλειστό Στάδιο Ταε Κβον Ντο.

Φέτος, η έκθεση χαρακτηρίστηκε από πληθώρα και ποικιλία συμμετεχόντων, οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια, με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τον θαλάσσιο επιχειρηματικό κλάδο.

Ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και πληροφόρηση για τις τεχνικές τους λειτουργίες καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια έλαβαν χώρα στη φετινή διοργάνωση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων.

17-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
  • ΣΤΑΔΙΟ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ
  • ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟΣ
  • Π. ΦΑΛΗΡΟ / ΑΘΗΝΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 15:00 - 21:00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 - 21:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00 - 21:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€
  • ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ 3€
Επικοινωνία
Natex News
To THEHOBBYSHOP.gr στην 35 έκθεση ΝΑΤΕΧ

To THEHOBBYSHOP.gr στην 35 έκθεση ΝΑΤΕΧ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του κυνηγίου και των υπαίθριων δραστηριοτήτων με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα.  Ειδικευόμαστε στα μαχαίρια και είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της σουηδικής εταιρείας Fallkniven. Στο περίπτερό μας θα βρείτε μαχαίρια υψηλής ποιότητας διαφόρων εταιριών (Victorinox, Buck, Opinel, Cold Steel κ.α.) που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.
Το καταδυτικό "KARTELIAS Dive Center" στην ΝΑΤΕΧ - PADI VILLAGE

Το καταδυτικό "KARTELIAS Dive Center" στην ΝΑΤΕΧ - PADI VILLAGE

Mε μεγάλη χαρά και τιμή, σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή μας στο πρώτο PADI VILLAGE στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση NATEX, 17-19 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ταε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο..
Συνεχίζουμε το έργο, του Νίκου Καρτελιά...
Tubertini. Ο μεγάλος ιταλικός οίκος ψαρέματος στη ΝΑΤΕΧ.

Tubertini. Ο μεγάλος ιταλικός οίκος ψαρέματος στη ΝΑΤΕΧ.

Ο μεγάλος ιταλικός οίκος ψαρέματος με μεγάλη συμμετοχή στην φετινή διοργάνωση. Σε ένα μεγάλο περίπτερο που θα ταξιδέψει από την Ιταλία, η Tubertini σεβόμενη τους Έλληνες ψαράδες θα παρουσιάσει αποκλειστικά στη 35η ΝΑΤΕΧ όλα τα νέα της προϊόντα και όχι μόνο.
Βράβευση της εθνικής ομάδας παράκτιας αλιείας στη ΝΑΤΕΧ

Βράβευση της εθνικής ομάδας παράκτιας αλιείας στη ΝΑΤΕΧ

Η Ελληνική Ομοσπονδία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους της αθλητικής αλιείας ότι στην έκθεση ΝΑΤΕΧ Σάββατο 18/2/2023 και ώρα 20:00 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, που ευγενικά μας παραχωρούν οι εκδόσεις Βαρβέρης, θα βραβευθεί η εθνική ομάδα παράκτιας αλιείας για την συμμετοχή της World Championships Shore Angling Tunisia 2022.
Παράλληλα με την βράβευση θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη της εθνικής, όπου θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία που είχαν.
Η συμμετοχή για τους επισκέπτες της ΝΑΤΕΧ είναι ελεύθερη! Μην λείψει κανείς...
Η εταιρία Xifias Sub και φέτος στη ΝΑΤΕΧ

Η εταιρία Xifias Sub και φέτος στη ΝΑΤΕΧ

Η εταιρία μας XIFIAS SUB με έτος ιδρύσεως το 1978 κατασκευάζει & εμπορεύεται εξοπλισμό υποβρύχιου αλιείας: τρίαινες, δελφινιέρες, καμπάνες, καμάκια, μαχαίρια, ψαροσακούλες, σημαδούρες, ζώνες κατάδυσης, μάσκες, αναπνευστήρες, γάντια & καλτσάκια κατάδυσης, βατραχοπέδιλα, ψαροτούφεκα αέρος & λάστιχου, βέργες ταϊτης & αεροβόλων όπλων, λάστιχα με rakor ψαροτούφεκου, ανταλλακτικά & σετ βεργών, θήκες όπλων, φακούς & φανάρια κατάδυσης - επιφανείας, γυαλάκια & σκουφάκια κολύμβησης, σακ βουαγιάζ κατάδυσης, προστατευτικά δικτάκια μπουκάλας καταδύσεως, κορδόνια, μπετονιές & μουλινέ ψαροτούφεκου, βάρη κατάδυσης, γάντζους & απόχες, καλάμια & μοτεράκια επιφανείας.
Η Aegean R.I.Bs στην έκθεση ΝΑΤΕΧ

Η Aegean R.I.Bs στην έκθεση ΝΑΤΕΧ

Τα Aegean R.I.B.S κατασκευάζονται με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες σε πολυεστερικές ρητίνες. Για τους αεροθαλάμους χρησιμοποιείται Hypalone Neoprene από την Pennel & Flipo από 1170 έως 1700 denier’s. Δεν κάνουμε κανένα συμβιβασμό!
το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, στην 35η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, στην 35η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

Αναβλύζει σε υψόμετρο 1.100μ. στη φυσική πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων!
Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με περισσότερα από 60 Διεθνή Βραβεία ποιότητας και γεύσης.
Η PADI συμμετέχει στην ΝΑΤΕΧ με το δικό της καταδυτικό χωριό.

Η PADI συμμετέχει στην ΝΑΤΕΧ με το δικό της καταδυτικό χωριό.

Ξεκινήστε τις καταδύσεις. Μάθετε να καταδύεστε με το PADI (Professional Association of Diving Instructors). Η PADI είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπαίδευσης αυτοδυτών στον κόσμο.
Οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΡΙΨΕΩΝ ΤΙΜΑΡΧΟΣ Φ.Α.Ρ. στην ΝΑΤΕΧ

Οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΡΙΨΕΩΝ ΤΙΜΑΡΧΟΣ Φ.Α.Ρ. στην ΝΑΤΕΧ

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΡΙΨΕΩΝ ΤΙΜΑΡΧΟΣ Φ.Α.Ρ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Χ078 ΣΤΙΣ 30-09-2021 ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 28ης ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 25. ΤΚ 57009.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α ΕΟΥΔΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ .
 

TESTIMONIALS

#natexexpo
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ένας πανέμορφος χώρος δίπλα στη θάλασσα, δεν είμαστε κλεισμένοι μέσα σε κτίρια και είμαστε στο στοιχείο μας, το νερό!

Άγγελος ΜιχαλόπουλοςPathos sub

Μετά από χρόνια, είμαστε πάλι στο νερό, σε μια πραγματική έκθεση σκαφών, που ο αγοραστής μπορεί να εκτιμήσει ένα σκάφος στη πράξη.

Δημήτρης Χαρατσής Totem Ribs

Ήρθαμε στην Νatex μετά από δύο χρόνια απραξίας, με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος μας επισκέφθηκε. Είδαμε γνωστούς και κάναμε νέους φίλους.

Άκης ΤηνιακόςTiniakos Fishing

Η Pantaenius είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ασφαλίσεων σκαφών στην Ευρώπη και συμμετείχαμε με επιτυχία στην Natex

Χρήστος ΚοντοβασίληςPantaenius

Σε μια πολύ ωραία έκθεση δίπλα στη θάλασσα, δείξαμε την γκάμα των προϊόντων μας, για όλες τις τεχνικές ψαρέματος.

Χριστίνα ΣχοινάLucky Fishing

Στη Νatex βρήκαμε ένα πάρα πολύ καλό χώρο, για να μπορέσουμε να δείξουμε τις αρετές των σκαφών μας στη θάλασσα.

Τάκης Σαμαρτζής Tropida Ribs

Όλες οι Δηλώσεις

SOCIAL

#social_wall
THE LATEST FROM OUR SOCIAL MEDIA
ASCENT DRY – ΤΣΑΝΤΑ ΟΠΛΩΝ MARES. Διαβάστε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Vithos.NatexMedia.gr - Εκδόσεις ΒΑΡΒΕΡΗ.
icon
Natex Media
31/8/2023
0 0
Παρουσίαση: GOSALTY λεπίδες Διαβάστε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Vithos.NatexMedia.gr - Εκδόσεις ΒΑΡΒΕΡΗ
icon
Natex Media
29/8/2023
1 0
3 προτάσεις για το ψάρεμά σας, από την DBS Fishing. Διαβάστε στο ηλεκτρονικό περιοδικό PsaremaMeSkafos.NatexMedia.gr - Εκδόσεις ΒΑΡΒΕΡΗ.
icon
Natex Media
29/8/2023
2 0
Παρουσίαση: Λαστιχοβόλο Meandros B 32 - full complete Camo. Διαβάστε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Vithos.NatexMedia.gr - Εκδόσεις ΒΑΡΒΕΡΗ.
icon
Natex Media
2/8/2023
1 0
Load more posts Loading