Τμήματα έκθεσης


Υποβρύχιο κυνήγι & Ελεύθερη Κατάδυση

Υποβρύχιο κυνήγι & Ελεύθερη Κατάδυση

Όλος ο κόσμος του ψαροτούφεκου και της ελεύθερης κατάδυσης είναι στην ΝΑΤΕΧ.

Η μεγάλη δυναμική που παρουσίασε το ψαροτούφεκο στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, καταγράφεται στην ΝΑΤΕΧ με όλο τον κλάδο της ελληνικής παραγωγής, αλλά και τις μεγάλες αντιπροσωπείες του εξωτερικού να συμμετέχουν κάθε χρόνο.

Το υψηλό επίπεδο το ελληνικό αλλά και ξένων προϊόντα θα πρωτοπαρουσιαστούν και φέτος στην μεγάλη έκθεση για την θάλασσα.Τα πολλά σεμινάρια της ΝΑΤΕΧ από τους καλύτερους αθλητές του κλάδου, είναι υψηλού επιπέδου και προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.

Ιστιοπλοία

Το πρώτα πλεούμενα που χρησιμοποιήθηκαν από την αρχαιότητα, για να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, είχαν ως κινητήριο δύναμη τα πανιά. Χιλιάδες χρόνια μετά, τα εξελιγμένα ιστιοφόρα εξακολουθούν να αποτελούν  την πλειοψηφία των τουριστικών σκαφών που κινούνται σε όλη την υφήλιο.

Η xώρα μας, που κατακλύζεται κάθε χρόνο από χιλιάδες ιστιοπλοϊκά, βρήκε επιτέλους ένα εκθεσιακό χώρο, για να συγκεντρώσει όλους αυτούς που ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα, αλλά και όσους “φλερτάρουν” μαζί της.

Η Sail in Natex θα συγκεντρώσει  για δεύτερη φορά σε έναν εκθεσιακό χώρο Ιστιοπλοϊκούς ομίλους και γύρω τους, όλες τις παρεμφερείς επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θάλασσας.

Ιστιοπλοία
Scuba Diving

Scuba Diving

Οι θάλασσες μας με τους πανέμορφους βυθός  συγκεντρώνουν κάθε χρόνο πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών που ταξιδεύουν αποκλειστικά για τα απολαύσουν την κατάδυση με αναπνευστική συσκευή.

Τα δεκάδες καταδυτικά κέντρα παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις για την χώρα και τις θάλασσές μας.

Oι Έλληνες αυτοδύτες παραδοσιακά επισκέπτονται την ΝΑΤΕΧ για να προμηθευτούν τον εξοπλισμό τους, αλλά και να γνωρίσουν νέους προορισμούς για τις καταδύσεις τους.

Watersports

Τα θαλάσσια σπορ έχουν πολλά όλα είδη των μορφών και μπορούν να γίνουν από νέους και ηλικιωμένους, ανθρώπους της δράσης αλλά άλλους που επιζητούν την χαλάρωση και την διασκέδαση.

Στην Ελλάδα, οι θάλασσες μας είναι ιδανικές για να ξεκινήσετε να κάνετε κάποιο θαλάσσιο σπορ που σας ταιριάζει. Από την Χαλκιδική, τα νησιά του Ιονίου, το Αιγαίο και την Κρήτη, οι θάλασσες μας είναι ένα παράδεισος για τα σπορ της θάλασσας.

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες της θάλασσας και περάστε πολλές ώρες στο νερό διασκεδάζοντας. Μπορείτε και εσείς με το σκάφος σας, την ιστιοσανίδα, το sup ή το κανό σας να παρατείνετε με τον καλύτερο τρόπο τις  ώρες σας στην θάλασσα.

Watersports
Ψάρεμα

Ψάρεμα

Το ψάρεμα παραδοσιακά παρουσιάζεται στην ΝΑΤΕΧ και οι χιλιάδες φίλοι του επισκέπτονται την έκθεση για να ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Νέες τεχνικές, προϊόντα αλλά και εξοπλισμοί παρουσιάζονται και αναλύονται κάθε χρόνο στην έκθεση από τους καλύτερους Έλληνες ψαράδες.

Σε μια πισίνα θα μπορείτε να δοκιμάσετε να τεχνητά σας δολώματα και να δείτε πως λειτουργούν στο νερό.

Σκάφη & Κινητήρες

Στην έκθεση μπορεί ο επισκέπτης να επιλέξει το νέο φουσκωτό ή πολυεστερικό σκάφος του, που θα τον οδηγήσει στα μεγάλα θαλασσινά του ταξίδια στα νησιά μας και στις κοντινές ή μακρινές ψαρευτικές του εκδρομές.

Επίσης σε ένα μεγάλο τομέα θα βρει συγκεντρωμένα τα ηλεκτρονικά όργανα που χρειάζεται, όλη την γκάμα των ναυτιλιακών και τα υλικά επισκευής και συντήρησης του σκάφους του.

Σκάφη & Κινητήρες