Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) www.zafiropoulos.gr, με ελάχιστα μεταφορικά από την ACS, σε όλη την Ελλάδα.

Εμείς δεν σταματάμε να εμπλουτίζουμε την συλλογή μας ακόμη και με προϊόντα ειδικών προδιαγραφών που διευκολύνουν το ψάρεμά σας και το κάνουν πιο αποτελεσματικό.

Το άμεσο service που προσφέρουμε στα καλάμια και στους μηχανισμούς ψαρέματος που αντιπροσωπεύουμε, με πλήρη και συνεχή παρακολούθηση ανταλλακτικών, σφραγίζει την αξιοπιστία μας!

Με το Zafiropoulos Fishing Team νιώθουμε περήφανοι που κατακτήσαμε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ερασιτεχνικού ψαρέματος, τρία πανευρωπαϊκά ρεκόρ συρτής προδιαγραφών EFSA (European Federation Of Sea Anglers)! Η EFSA Hellenic Section είναι το Ελληνικό τμήμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνών Αλιέων.

Διαθέτουμε προϊόντα των εταιριών ITALCANNA (αντιπροσωπεία, 100% made in Italy), AVET REELS (αντιπροσωπεία, 100% made in USA), BYRON (αντιπροσωπεία, Austria), SUFIX, YO-ZURI, RAPALA, GIBI, DUEL, BAYER, LAZER-FISH, ALBA, AFW, MUSTAD, BIG GAME ANGLER, HI SEAS, MEPPS, PANTHER MARTIN, PENN, SAMPO, STONFO, SUARDI, TODDS, WESTERN FILAMENT, κ.ά..

Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
ΑΘΗΝΑ, ΑΛΙΜΟΣ,
Κουμουνδούρου 10, Τ.Κ. 174 56
Τηλ.: (210) 9958761 / 9967512-3
Fax:  (210) 9961690
www.zafiropoulos.gr
sales@zafiropoulos.gr