ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

6 -10 Απριλίου 2016

Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας)

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας εκπροσώπησης του κλάδου των σκαφών σε επίπεδο έκθεσης, το Ναυτικό Πανόραμα ήρθε να καλύψει την προηγούμενη χρονιά αυτό το κενό. Φέτος ο κόσμος του σκάφους θα ξανανοίξει τα φτερά του και θα παρουσιαστεί μπροστά στους φίλους των δραστηριοτήτων στην θάλασσα. Πολυεστερικά, φουσκωτά σκάφη, κινητήρες, ηλεκτρονικά, αξεσουάρ, υλικά, υπηρεσίες θα παρουσιαστούν με τον καλύτερο τρόπο και στην φετινή έκθεση.

 Το Ναυτικό Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί και φέτος μαζί με την 30η ΝΑΤΕΧ πάντα με κοινό εισιτήριο.

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια από συνεργάτες του περιοδικού Σκάφος, αλλά και καταξιωμένους ανθρώπους της αγοράς. Μέσα από το site θα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις και τις συμμετοχές στην έκθεση, καθώς και την ακριβή ημέρα και ώρα των ομιλιών, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα.

 Ναυτικό Πανόραμα & Natex, ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

ΚυνήγιΚυνήγι
 

Κυνήγι

Μεγάλη και πλούσια είναι η εκπροσώπηση του κυνηγετικού χώρου στην έκθεση. Κυνηγετικά Όπλα, φυσίγγια, Αεροβόλα, ένδυση, υπόδηση, κουτιά μεταφοράς σκύλων. Στην έκθεση οι κυνόφιλοι θα μπορέσουν επίσης να παρακολουθήσουν εκθέσεις μορφολογίας, αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια από τους Κυνοφιλικούς Ομίλους της χώρας μας.

ΨάρεμαΨάρεμα
 

Ψάρεμα

Οι φίλοι του ψαρέματος κάθε χρόνο περιμένουν την ΝΑΤΕΧ για να συναντηθούν με τους ειδικούς του χώρου και να διαλέξουν τον νέο τους εξοπλισμό στις καλύτερες τμές. Οι συνεργάτες του περιοδικού Ψάρεμα θα είναι εδώ να σας λύσουν κάθε απορία, για όλες τις τεχνικές ψαρέματος

ΣκάφοςΣκάφος
 

Σκάφος

Λύστε του κάβους και ταξιδέψτε. Στο Ναυτικό Πανόραμα θα βρείτε πολυεστερικά και φουσκωτά σκάφη, κινητήρες, ηλεκτρονικά όργανα και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές για να εξοπλιστείτε. Το ταξίδι αρχίζει από εδώ.

ΚατάδυσηΚατάδυση
 

Κατάδυση

Η ελεύθερη και η αυτόνομη κατάδυση καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της έκθεσης. Εξοπλισμοί, σχολές, ταξιδιωτικά γραφεία, καταδυτικά κέντρα είναι ένα μέρος από αυτά που μπορείται να βρείτε στη ΝΑΤΕΧ.

ΚάμπινγκΚάμπινγκ
 

Κάμπινγκ

Η απόδραση στην φύση, είναι το πάθος του ανθρώπου της πόλης. Με μια σκηνή και το κανώ μου, μπορώ να ταξιδέψω σε μέρη που δεν έχουν πάει ποτέ άλλοι. Ελάτε να εξοπλιστείτε και ξεκινήστε μια νέα ζωή.