ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

3 – 7 Απριλίου 2014
Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας)

Λεωφ. Ποσειδώνος, έναντι αθλητικών εγκαταστάσεων Αγ. Κοσμά.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας εκπροσώπισης του κλάδου των σκαφών σε επίπεδο έκθεσης, το ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ έρχεται να καλύψει το κενό. Ο συναρπαστικός κόσμος του σκάφους θα εμφανιστεί ξανά στους φίλους του και σε όσους αγαπούν τις δραστηριότητες στη θάλασσα.
Σκάφη πολυεστερικά, φουσκωτά, κινητήρες, ηλεκτρονικά, αξεσουάρ, υλικά, καθώς και υπηρεσίες θα παρουσιαστούν με τον καλύτερο τρόπο τον Απρίλιο στην έκθεση.
Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μαζί με την 28η ΝΑΤΕΧ. Με αυτόν τον τρόπο, οι λάτρεις της θάλασσας και των σπορ υπαίθρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δύο εκθέσεις πληρώνοντας ένα εισιτήριο.
Στην έκθεση, θα παρουσιαστούν για τους επισκέπτες, δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια από συνεργάτες του περιοδικού «Σκάφος», αλλά και από καταξιωμένους ανθρώπους της αγοράς.
Μέσα από το site θα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις και τις συμμετοχές στην έκθεση, καθώς και την ακριβή ημέρα και ώρα των ομιλιών, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα.

το Ναυτικό Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Σ.Ε.Μ.ΕΞ.
(Πανελλήνιο Σωματείο Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών)
 

Απολαύστε 2 κορυφαίες εκθέσεις στο Ελληνικό, με ένα εισιτήριο! 

ΚυνήγιΚυνήγι
 

Κυνήγι

Μεγάλη και πλούσια είναι η εκπροσώπηση του κυνηγετικού χώρου στην έκθεση. Κυνηγετικά Όπλα, φυσίγγια, Αεροβόλα, ένδυση, υπόδηση, κουτιά μεταφοράς σκύλων.

ΨάρεμαΨάρεμα
 

Ψάρεμα

Οι φίλοι του ψαρέματος κάθε χρόνο περιμένουν την ΝΑΤΕΧ για να συναντηθούν με τους ειδικούς του χώρου και να διαλέξουν τον νέο τους εξοπλισμό στις καλύτερες τμές.

ΣκάφοςΣκάφος
 

Σκάφος

Στο Ναυτικό Πανόραμα θα βρείτε πολυεστερικά και φουσκωτά σκάφη, κινητήρες, ηλεκτρονικά όργανα και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές για να εξοπλιστείτε.

ΚατάδυσηΚατάδυση
 

Κατάδυση

Η κατάδυση καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της έκθεσης. Εξοπλισμοί, σχολές, καταδυτικά κέντρα είναι ένα μέρος από αυτά που μπορείται να βρείτε στη ΝΑΤΕΧ.

ΚάμπινγκΚάμπινγκ
 

Κάμπινγκ

Με μια σκηνή και το κανώ μου, μπορώ να ταξιδέψω σε μέρη που δεν έχουν πάει ποτέ άλλοι. Ελάτε να εξοπλιστείτε και ξεκινήστε μια νέα ζωή χωρίς περιορισμούς.