Όλος ο κόσμος της δράσης σε μια έκθεση !

ΝΑΤΕΧ…
32 χρόνια ιστορίας!

Οι Εκδόσεις Βαρβέρη διοργανώνουν για 32η φορά τη μεγαλύτερη έκθεση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, για τους λάτρεις των θαλάσσιων και υπαίθριων σπορ τη NATEX 2018. Η ΝΑTEX, η ήδη γνωστή έκθεση ΚΥΝΗΓΙ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ & ΣΚΑΦΟΣ, θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, στο Eλληνικό στη αίθουσα Ξιφασκίας.
Οι 28.000 επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ενημερωθούν πρώτοι, για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της χρονιάς, από τις καλύτερες εταιρίες στους κλάδους του ψαρέματος, της κατάδυσης, του κυνηγίου, του κάμπινγκ, του σκάφους και όλων των outdoor δραστηριοτήτων.

Και ο κόσμος της θάλασσας είναι εδώ! 
Με μια δυναμική συνεργασία με το μοναδικό περιοδικό ΣΚΑΦΟΣ, ΝΑΤΕΧ & ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ θα είναι ο πόλος έλξης των ανθρώπων που ασχολούνται με τα σκάφη και την θάλασσα.
 Μέσα από την ΝΑΤΕΧ θα παρουσιαστεί φέτος ο κλάδος των σκαφών και των κινητήρων, καθως επίσης τα παρελκόμενά τους, τα ηλεκτρονικά αξεσουάρ. Για πρώτη φορά ο κόσμος της Ιστιοπλοΐας θα εμφανιστεί σαν μία ενότητα στην έκθεση.

Και το κυνήγι είναι εδώ! 
Πλουσιότερη από ποτέ, στο χώρο του κυνηγιού και της κυνοφιλίας, με μεγάλες εταιρίες και ομίλους φυλών να δίνουν δυναμικό παρόν, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα!

Στην 32η ΝΑΤΕΧ θα πραγματοποιηθούν, πλήθος εκδηλώσεων και σεμιναρίων, σε δύο ξεχωριστές αίθουσες που θα λειτουργούν ταυτόχρονα. Για το πρόγραμμα αυτών των εκδηλώσεων, θα ενημερώνεστε από το site της έκθεσης.

Η επίσκεψη στη NATEX είναι πραγματικά μια εμπειρία. Οι θάλασσες, τα βουνά και η ελληνική ύπαιθρος συγκεντρωμένα σ’ ένα χώρο, για όλους εσάς που βιώνετε τη δράση μέσα από τη φύση.